Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Spanas

Seger med 7-3 mot BK Slottshov

01 DEC 2018 10:20
I vår andra seriematch för säsongen tar vi hem ännu en klar seger.
  • Skapad: 01 DEC 2018 10:20

Matchen börjar starkt. Medan isen är som bäst drar vi ifrån och gör flera mål under de första minuterna. Därefter märker sekretariatet att en av våra målgörare, Henrik, inte står med korrekt på laguppställningen. Han har fel nummer på tröjan. Domaren har inget väl än att ge rött kort, matchstraff, och vi spelar således resten av matchen med bara 9 utespelare på isen. Riktigt trist för Henke som inte bara inte fick spela, utan också behövde stanna och vänta på kompisarna på isen för att få skjuts hem...

Trots detta fortsätter KSK briljera med en ihärdig defensiv och grymma offensiva kombinationer mellan främst Jocke Lantz och David Reinsfelt. Vi går in i halvtidsvila med 6-0 ledning. 

Andra halvlek börjar och isen är ganska bra första 20. Slottshov går dock upp högt och pressar oss i uppspelet vilket leder till felpass och 6-1 reducering. Därefter börjar regnet och vinden komma ganska rejält, vilket inte låter oss nyttja vår skridskostyrka på samma sätt som i första halvlek. Slottshov får gör två hörnmål, och vi gör ett underbart spelmål genom Filip Stenström, och därefter stänger vi matchen vid resultat 7-3 (6-0). 

Stundtals är vi grymma och stundtals saknar vi disciplin i flera delar av spelet. Men att ta hem 2 poäng i dessa matcher är oerhört viktigt hur som helst. Ni kan se hur serien division 2 utvecklas via länken i vänsterkolumnen här på hemsidan. 

Skribent: Olof Enström
Epost: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: This is a mailto link

Se all info