Hoppa till sidans innehåll

Försäsongstart

28 AUG 2020 14:52
Årets försäsong har startat för sköna gröna. Efter att slagit poängrekord förra säsongen, rekordet är precis som i tidningen baserat på att det var fler poäng än föregående år, så har man höga ambitioner och satsar stort.
  • Skapad: 28 AUG 2020 14:52

Denna satsning sker genom extra tuffa innebandymatcher en gång i veckan, dessvärre utan publik men vi hoppas att regeringen snart ska släppa till så att läktaren kan fyllas på nytt och alla sköna gröna fans kan ta supporterbussen till Ytterby. I år har tom västtrafik erkänt att namnet Grön Express syftar till de stora skaror med människor som åkt till Ytterby på torsdagar för att beskåda kvaliten på träningarna.

Från årets första träning finns inga rapporter men från årets andra så kan man rapportera följande.

Stabilt Coronaavstånd hålls av de som vilar, vilket syns på bild. Samt att svart gick starkast ut bataljen igår. Detta efter att blått lag taktiskt skadat ”landslaget” Lantz, efter detta så är det tveksamt om grön överhuvudtaget tog några fler poäng, trots en väldigt stark start. "Håll i klubban"-Stjernström fick göra avbön efter att ha tappat klubba och markering och däremed förlorat en match för grönt, ryktet säger att han ska träna greppstryka i flera dagar.

Tyvärr missade den utsände att ta en bild på vinnarlaget men det bestod av: "Målvakts"-Johan, "Zorrofinten"-Johan, ”Framtida libero”-Johan, "Trollkarls"-Theo, "TikTok"-Anton samt undertecknad.

Matchens lirare blir "Framtida libero"-Johan. Här har KSK ett ess i rockärmen då samtliga, tom han själv, tror att han är anfallare. 

Skribent: Källberg
E-post: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: kungalvssk1929@gmail...

Se all info