Hoppa till sidans innehåll

Hello Boys!

09 OKT 2020 13:07
Ryktet om veckobrevets död kan vi rapportera är starkt överdrivet, och nu som en fågel Fenix så reser vi oss igen ur askan. Ur askan kommer elden och glöden som bara finns i sköna gröna. Vi ska rapportera om träningar, nyförvärv & cuper, häng med!
  • Skapad: 09 OKT 2020 13:07

Fyra veckor har gått sedan senast och på träningsfronten intet nytt. Eller lite nytt är det. Man har delat upp truppen i 3 olika fasta lag, detta till gulas stora nöje som tydligen hävdar att de leder. Enligt den inofficiellt officiella statistiken som förs av Coach-Lundberg så ska det tydligen ligga något i detta. Vi låter udda vara jämt och enas i att gula får lov att leda tills alla trupper är presenterade. Tanken från pressen är att få ta några fina pressbilder för att presentera de tre olika trupperna. Om någon ska lyftas fram efter dessa ispass så är det blått lag, där är det ordning och reda, samtliga sparar sig till säsongspremiären vilket har gett resultatet att man snittar 1 mål framåt per 5 matcher, bakåt har man däremot ett stabilare snitt på strax över 1 per match. Lycka till vidare önskar vi er alla.

I Ytterby där supporterbussen stannar har det däremot varit fullt ös och stabila framgångar. Stämningen i hallen har blivit så varm och trevlig att tom en maskot har letat sig in, maskoten är en fet grå katt som verkar trivas bättre i hallen än hemma, men alla är välkomna i den gröna gemenskapen!

Vi har under dessa fyra veckor fått stifta bekantskap med åtskilliga rövtacklingar, slängda klubbor, självmål och spelare som inte har hållit i klubborna. Dock ska man lyfta fram att det inte bara har varit positiva upplevelser, vi har även stiftat bekantskap med Bengans glödheta klubba, betydande andel mål har det blivit, senast den 8e oktober dök han upp hållandes i klubben med grytvantar, så het var den påstod han, oturligt nog är han sällan med i det vinnande laget, och i sköna gröna är det laget före jaget. Vi önskar dock lycka till nästa vecka igen.

Denna underbara helg som vi numera går in i så skall KSK till Trollhättan för att spela cup, det blir 1x45minuter mot Gripen och Kungälv på fredagen samt Skövde och placeringsmatch under lördagen. Dessvärre så är biljetterna slutsålda och supporterbussen är inställd, KSK styrelse har lovat att ta upp detta med arrangören till nästa år.

Nyförvärvet frågar ni er nu? Ja här har vi en cliffhanger för alla hugade fans. Häng kvar under helgen så kommer bild och namn på gröna skönas nyaste tillskott, givetvis med ingående referat hur han och laget levererar under matcherna.

Skribent: Källberg
E-post: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: kungalvssk1929@gmail...

Se all info