Hoppa till sidans innehåll

Hemsjö - KSK B

15 JAN 2016 10:48
B-lagsmatch 14/1. Division 3.
  • Uppdaterad: 03 JAN 2017 13:52

Igår spelade KSK B sin andra match för året, och precis som förra slutade den med att KSK går av Ruddalens is som segrare. Denna gång stod Hemsjö för motståndet, ett lag som förra året var uppdelat i ett division 2-lag och ett division 3-lag. Då gick de under namnen "Hemsjö" i div. 2 och "Homelake" i div. 3. Inför säsongen 2015/2016 drog Hemsjö sig dock ur division 2 och bestämde sig för att bara spela i division 3, vilket resulterade i ett det laget fick heta Hemsjö istället för Homelake. Det innebar också att spelarna som tidigare var tillräckligt duktiga för att spela i division 2 nu spelar i division 3. Detta uppmärksammade spelarna i KSK B innan matchstart och man gick ut med förväntningen att det skulle bli en jämn match. 

Verkligheten blev dock en helt annan. Det syntes att Hemsjö hade en spelplan - de tog bra åkningar och släppte boll på egen planhalva - precis som man ska göra. Det de saknade var det lilla sista på offensiv planhalva, de hade ingen riktigt farlig målgörare. Detta gjorde det enklare för KSKs försvar att hålla nollan genom hela matchen. KSK B spelar bra och relativt fartfylld bandy med fantasifullt spel vilket resulterar i en 2-0 ledning i halvtid. 

I den andra halvleken märks det att Hemsjö är trötta. KSK, med många juniorer i laget, har dock mycket energi och utnyttjar detta för att säkra sig en vinst med 8-0 på bortaplan. En extra eloge går till Gustav Nilsson som sätter skott från alla vinklar - stenhårt. 

Målskyttar:

  • Gustav Nilsson: 4 mål
  • Joakim Lantz: 2 mål
  • Marcus Stjernström: 1 mål
  • Stephan Lundberg: 1 mål

Nästa B-lagsmatch spelas 17:45 den 17/1 på Skarpe Nord mot Höjden. Ses då!

Skribent: Olof Enström

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: This is a mailto link

Se all info