Hoppa till sidans innehåll

Höjden - KSK A

08 JAN 2016 11:39
A-lagsmatch 2/1, Höjden - KSK
Division 2
  • Uppdaterad: 03 JAN 2017 13:52

Matchen inleddes med ett mycket taktiskt beslut av lagkapten Herman att spela den första halvleken i en besvärlig motvind. Man kan knappast säga att den första halvleken var händelserik - lagen går av isen med 0-0 på tavlan efter 45 minuter. KSK spelar okej - fläckvis bra - men överlag märks det att spelarna inte har så mycket is i benen.

I den andra halvleken inleder KSK starkt och efter bara några minuter får bortalaget ett frislag en bit utanför straffområdet. Som petare står Boström som efter några snabba finter petar bollen till Marcus som slår in bollen i mål lågt vid bortre stolpen. Halvleken fortsätter och två spelare utmärker sig: Johan Olsson och Magnus Boström. Johan spelar riktigt bra och säkrar kassen med några riktigt viktiga räddningar samtidigt som Boström håller ihop defensiven klockrent. Utöver detta har KSK fått upp farten rejält och även hittat varandra i spelet. Lantz och målskytten Marcus snackar ihop sig och spelar riktigt fint ett par gånger längs med sargen.

Halvleken fortsätter och Gustav sätter 2-0 med hjälp av ett fint framspel av Glenn framför mål. 3-0 sätts också av Gustav lite senare. Ännu en kanon-räddning av Johan senare börjar Höjden få upp trycket på KSK med fem minuter kvar av matchen. Det är vid detta laget som de sätter det sista målet för matchen: 3-1. Den sista stunden blev mycket hektisk och det märktes att Höjden gav allt i slutet, men som resultatet visar spelade det ingen roll.

KSK åker hem som segrare. Nästa vinst blir på Skarpe Nord 8/1 mot Frillesås/Sunvära. Ses då!

Skribent: Olof Enström

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: This is a mailto link

Se all info