Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Spanas

Säsongens första förlust

06 JAN 2019 14:43
Tyvärr åker KSK idag på sin första förlust för säsongen. Resultat: KSK 2-5 (2-3) SK Höjden.
  • Skapad: 06 JAN 2019 14:43

Utmärkta förhållanden väntade idag Kungälvs SK och gästande SK Höjden som möttes på Skarpe Nord kl 10:30. Både Höjden och KSK var obesegrade fram tills detta så det var en grymt viktig match.

KSK börjar starkt och spelar sig igenom till en 1-0 ledning. Höjden bevisar därpå varför de hittills varit så dominanta i serien och kvitterar till 1-1, för att senare skapa en 1-3 ledning. Höjdens kyla och förmåga att ta vara på bollen lämnar KSK jagandes vilket tömmer på krafter och begränsar möjligheter att skapa farliga målchanser -- något vi behöver tänka på till kommande matcher. 

Som tur är reducerar vi till 2-3 innan halvlek. Under vilan talar vi om att skapa yta åt varandra i uppspel och att hjälpa medspelare som hamnat i svåra situationer. 

När vi går ut på isen igen möts vi av en nu skinande sol... rätt emot oss. Detta försvårade spelet en hel del och gav Höjden möjlighet att ställa till det rejält i vårt uppspel. Vi får till några bra uppspel och chanser men bemanningen i uppspel och sista offensiva tredjedelen var för låg för att kunna ta tillbaka matchen. 

Höjden gör 2 mål till i andra halvlek vilket skapar slutresultatet 2-5 (2-3). Tråkigt nog för oss är resultat rättvist -- Höjden var duktigare idag. Vi gratulerar dem till segern och börjar redan nu tagga till inför returmötet senare i vinter. 

Redan nu på tisdag (!) är det seriens andra toppmöte - Vildkatterna (Surte BKs B-lag). Vill vi ta hem seriesegern är det vinst som gäller hädanefter och en grym match i returmötet mot Höjden nästa gång. Matchen börjar 20:20 8/1 i Ale Arena. Välkomna!

Dessutom, tack till er som tog sig ner till Skarpe idag. Kul med publik! 

Skribent: Olof Enström
Epost: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: This is a mailto link

Se all info