Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Spanas

Serien närmar sig sitt slut - viktiga matcher kvar

02 FEB 2018 11:17
KSK ligger just nu på andra plats i division 2 sydväst. I toppen ligger Vildkatterna som inte kan avancera till division 1 på grund av att Surte ligger där. Om vi behåller vår placering i tabellen kommer frågan om avancemang till Kungälvs SK...
  • Uppdaterad: 02 FEB 2018 11:23

Det har varit ett roligt år att spela i KSK! Laget har haft glädjen att tränas av Karl Fredrik 'KF' Jonsson, som har pressat vidare laget både fysiskt och taktiskt. Dessutom tillkom ett lag till serien, Gripen Trollhättan B. Alltid kul att spela inomhus! Och som varje år tillkommer fler yngre spelare, samtidigt som några äldre tar ett steg tillbaka både på planen men också i föreningsfrågor och generellt ansvar för verksamheten. 

I år är första året som spelare i åldrarna 02-03 från IFKs juniorverksamhet har varit med och spelat med oss i division 3. Till vår glädje finns det ett stort intresse av att spela bandy med KSK, ett gäng "gamla gubbar". Detta är superbra för bandyn i Kungälv och ger juniorerna en insikt i en av de möjligheter till vidare spel de har efter junioråren tar slut. 

Det har varit många jämna matcher och vinster med uddamålet än så länge i år. Viktigast har vinsterna mot Gripen och Oskarström varit. Detta syns i serien, KSK ligger bara ett poäng före 3e plats. Här är en länk till tabell och spelschema för den som är intresserad (öppnas i ny flik). 

Den tuffaste förlusten för året, och den enda matchen laget verkligen inte borde ha förlorat var mot Mölndal Bandy. I alla år har det varit jämnt mot Mölndal, men KSK har alltid stått som segrare. Men inte senaste matchen då Mölndal imponerande med flera skridskostarka juniorer som var grymt samspelta i offensiven. 

Som tur är får KSK möjlighet till superviktig revansch nu i helgen, redan imorgon (3/2, lördag) faktiskt, då Mölndal kommer på besök till Skarpe Nord. Matchstart 14:00. 

Välkomna ner till Skarpe Nord!

Skribent: Olof Enström
Epost: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: This is a mailto link

Se all info