Hoppa till sidans innehåll

Träningsrapport V36

04 SEP 2020 11:23
The Thrilla in Manila, The Rumble in the Jungle, Gröna Sköna har gått på is. Alla goda historiska ting är tre. Därför ska vi inte redogöra närmare om ispasset, som var stängt för pressen, utan istället kasta oss över torsdagens innebandybatalj!
  • Skapad: 04 SEP 2020 11:23

Det var 8 tappra krigare som hade trotsat stormen för att samlas och genomföra ännu en av försäsongens tunga pass. Lustigt nog så var det 9 anmälda så medan de 8 körde innebandy så sprang sannolikt den ensamme milen i Fontin.

Efter en enkel laguppdelning så framträdde lagen blandat-gul mot blandat-mörkt. Inget lämnades åt slumpen, fattas bara annat när Coach-Lundberg visar var skåpet ska stå och utsåg sig själv som matchvinnare på förhand i blandat-mörkt. Redan här kan man ana var åt det barkar, då blandat-gul glömde t.ex. att utse en lagkapten.

Dock bar det sig inte bättre än att gult gjorde processen kort i matchserie 1, plötsligt var det 5-3 och dags för vila. Inte den starten mörka hade tänkt sig, så de fick spendera vilan med att springa idioten och slicka såren.

Matchserie 2 var väldigt innehållslös, oklart resultat blev det också även om några hävdar 1-5 till mörkt lag. Gult lag bjöd dock på bländade spel och flertalet självmål. Här kan man lyfta fram Allsvenske-Bengtsson, som med sin rightfattning gjorde processen kort, flertalet hårda skott över, missade öppna mål och annat åskådargodis bjöd han på från mörkts räkning.

Matchserie 3 blev jämn. Gula ledde länge men mörka drog längsta strået. 4-5 mörkt!

Matchserie 4, sista och avgörande. Nu gällde det att slipa på taktikerna. Gula har ett bra samtal och det visar sig snabbt. I mörkts första anfall så fäller helt enkelt Kommunförvisade-Stjernström Coach-Lundberg, helt enligt plan får vi höra då det utbrister ett allmänt jubel och flera ryggdunkar delas ut. Vid ställningen 4-4 i matchserie 4 så är det tryckt stämning. Vem ska få vinnande ur detta. Svaret kommer som alltid när man minst anar det och gult får ihop spelet och avgör till 5-4. Efter detta var det tänkt att förlorarna skulle köra armhävningar, dock vägrade båda lagen erkänna sig besegrade så istället blev det hemresa. Nya chanser för armhävningar nästa torsdag.

Matchserienslirare: Tiktok-Anton, ryktet säger att han scorar lika mkt på plan, vilket han gjorde idag, som han gör utanför plan med hjälp av telefonen. Undertecknad vet inte vad det betyder, men han själv ser ödmjukt glad ut som syns på bild.

Anton

Skribent: Tomas Källberg
E-post: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: kungalvssk1929@gmail...

Se all info