Hoppa till sidans innehåll

Träningsrapport V37

13 SEP 2020 19:51
Tillfälligt avbrott i veckorapporterna från sköna gröna. För er som inte tar referensen, läs som 9/10 i KSK då de är födda efter 1989, så rekommenderas Lorry under öppet arkiv på SVTPlay. 1989 är ändå inte så länge sedan. Så över till rapporten …
  • Skapad: 13 SEP 2020 19:51

I tisdags var det ispass, 15 vältränade spelare mötte upp för att en gång för alla avgöra vilket lag som var bäst denna tisdagen. Blått lag börjar starkt genom att köra idioten helt på eget initiativ, det gav avtryck i spelet då de delade ut såväl bentacklingar, hakningar samt interference. Gult och rött lag skrek efter en icke existerande domare utan att få gehör, så frågan vilket lag som gjorde rätt eller fel på träningar kvarstår än. När träningen väl summerades så rapporterades att blått skulle ha segrat, strax före rött och gult. Dessvärre var resultattavlan i Lödöseborg ur funktion så detta kan inte bekräftas.

 

Tisdagens Lirare: Profeten-Larsa. Precis som Moses verkar han ha mer eller mindre evigt liv, iaf är han i sin egen lilla värld på planen och denna tisdagen bar han fram gult lag till en sistaplats.

 Lödöse vecka 37

Under torsdagen var sköna gröna decimerat, endast 9st hade ork från det tunga passet på tisdagen att möta upp för veckans viktigaste utmaning, innebandy. Baserat på bilden tagen innan start så framstår det som att svart lag var piggast, det var de också, Tiktok-Anton körde ett stenhårt presspel vilket gav utdelning, 2 raka segrar och en totalt slutkörd individ. Efter det handlade det bara om blått och grönt lag. Grönt lag startar dock dåligt då stickan-stjernström ser en ribbstol och behöver granska konsulthänderna efter eventuella flisor. Efter att ha tillrättavisats av övriga delar i laget tog han sig däremot samman och bjöd vilande lag på en insyn i hur IFK Göteborg blev krossat av Bajen. Kanske var detta ett strategiskt mästerdrag eftersom det blåa laget i hallen i Ytterby tog efter det blåa laget på skärmen och började förlora det mesta. Slutresultatet blev en glasklar seger för grönt lag.

 

Torsdagens lirare: Zorro-Källberg, bjöd på en dragning som matchar namnet och som sände byggarbob-Henke till Viking Grill för en halvspecial. Samtliga, inte minst han själv, funderar hur han gjorde dragningen. Det lär vi dock aldrig få veta då han aldrig kommer lyckas repetera den.

Trötta själar

Skribent: Källberg
E-post: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: kungalvssk1929@gmail...

Se all info