Hoppa till sidans innehåll

Träningsrapport v42

21 OKT 2020 12:18
Nu ber vi alla gamla gröna sköna och fans leta i gömmorna hemma, finns det måhända några innebandyklubbor till övers. Det blandade laget som mötte rött i torsdags är i behov efter att ha blivit helt överkörda, här kommer träningsrapporten från v42.
  • Skapad: 21 OKT 2020 12:18

I tisdags var det ispass. Lödöseborg som inför nästa säsong kanske ska döpas om till Guleborg, eller möjligtvis ankeborg med tanke på Kalle Anka bandyn som gult lag spelar. Gula laget visade iaf upp att de är bäst på bandy i rink. Man har vunnit samtliga veckor, och så även vecka 42. Om vi nu går över till det positiva så var uppslutningen otrolig, nästan 20 man hade mött upp för att träna, tänk om vi kunde ha det uppmötet i fontinbacken i juli. Man startade tom en övning innan alla var ute på isen. Det bådar gott inför att Skarpe Nord öppnar. Om vi återgår till matcherna så var det enkel seger Gult, jag tror tom att rött och blått inte hade slagit gult om man summerat poängen de tog och jämförde med gula.

Vecka 43 är det inget ispass i Ankeborg, så det blir obefintligt uppmöte i fontin istället.

Torsdagsbataljen i Ytterby är alltid en höjdpunkt under försäsongen. Denna vecka mötte rött lag blandat lag, som dessutom hade avbytare. Men som vi redan avslöjat så var det en ren slakt av det blandade laget. Man kan undra hur och framförallt när hälften av klubborna blev avslagna i blandade laget, då resultatet från matcherna summerades till 15-1. Bara resultatet tyder på att blandade knappt använde några klubbor i själva matchen. Nu ska vi inte hänga ut vilka som var vilka, men vi hoppas att de som känner sig träffade dyker upp nästa vecka också.

Veckan lirare: Det röda målet i Ytterbyhallen som sannolikt är en anledningarna till att sportaffärerna i Kungälv säljer så många innebandyklubbor.

Ps. Fredag-Lördag v43 så ska KSK spela cup i Surte. Kommer upp om blänkare om det senare i veckan.

Skribent: Källberg
E-post: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: kungalvssk1929@gmail...

Se all info