Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Spanas

Uddamålsförlust mot Vildkatterna

10 JAN 2019 15:44
Jämn och tuff match mot Vildkatterna i
  • Skapad: 10 JAN 2019 15:44

I tisdags fick KSK för en gångs skull spela inomhus medan det blåste på och snö-slaskade utanför. Något vi är vana vid att uthärda på kära Skarpe Nord. Efter förlusten mot Höjden två dagar tidigare var vi grymt taggade på att ta två poäng mot Vildkatterna som de senaste tre åren dominerat division 2 sydväst. 

Trots Vildkatternas starka förstärkning från Surte BKs div1-lag visar vi upp en disciplinerad defensiv, hjärta och mer kreativitet i uppspel och anfall. Första 45 minuterna var våra och 1-2 till vår fördel i halvlek var kvitto på bra jobb. Det syntes att Vildkatterna var frustrerade när vi gick in för att vila. 

Vi går ut med samma attityd och "jävlaranamma" som i första halvlek men de allra duktigaste i Vildkatterna har hittat ny fart och inom en lucka av nio minuter kvitterar de och sedan tar ledningen med 4-2. Under dessa sekvenserna visar Vildkatterna upp grymt hög fart, beslutsamhet i offensiv zon och individuell bollskicklighet som vi hade svårt att försvara oss emot. 

De sista 20 minuterna av matchen gör vi såklart allt vi kan för att ta tillbaka poängen vi var ute efter. Vi skapar chanser och skjuter ett par stolpskott. Det känns också i låren att vi faktiskt spelade en precis lika tuff match bara två dagar sedan. 

Tyvärr klarar vi inte mer än att reducera till 4-3 innan slutsignalen går. Matchens två poäng går till Vildkatterna som numera ligger precis ovanför oss i tabellen. Ni kan se den här.

Trots förlusten är vi nöjda med vår insats -- vi lärde oss av de misstag vi gjorde under matchen mot Höjden och var betydligt mer medvetna om spelet i sig både i defensiv och offensiv. Vi fortsätter såklart göra misstag men stort sett är det ändå ett steg i rätt riktning. 

Nu är vi spellediga i division 2 någon vecka framöver, och därefter väntar returmöte mot SK Höjden på Ruddalen. Det blir spännande! 

Heja KSK!

Skribent: Olof Enström
Epost: Adressen Gömd

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: This is a mailto link

Se all info