Hoppa till sidans innehåll

SK Höjden - KSK A


På fredagskvällen besökte KSK A Ruddalen för säsongens andra match mot Höjden. Seriepremiären hemma på Skarpe Nord slutade med vinst 5-4, och ett stabilt KSK lyckades även denna fredagskväll göra det som krävdes och vann matchen med 1-3.

Första halvlek var en jämn kamp mellan de båda lagen. Höjden ägde mycket boll och spelade runt den bra i laget. KSK defensiven var dock lika svårgenomträngd även denna match som den varit de tidigare matcherna vilket gjorde att Höjden inte kunde komma till bra lägen. Men KSK lyckades också bra med att bygga upp spel och flera farliga lägen blev det under första halvleken. Det va dock först på straff som KSK kunde spräcka nollan genom ett välplacerat skott av Markus Stjernström. Vid halvtidsvila hade KSK drygat ut ledningen ytterligare till 0-2 genom Magnus Boström vilket var skönt då man visste att andra halvleken inte skulle bli lättare mot ett hårt kämpande höjden.

I andra halvlek tappade KSK mestadels av sin speluppbyggnad. Detta i kombination med att Höjden jagade för att komma tillbaka i matchen gjorde att KSK blev tillbakatryckta och något uppstressade i spelet. Glenn Skoglund var dock den som ändå lyckades ta sig igenom Höjdenförsvaret efter ca 20 min in i andra halvlek och petade in 0-3 målet. Efter detta fortsatte pressen på KSKs defensiv men ett stabilt försvarspel höll ihop laget bra och gjorde det svårt för Höjden. Med ca 20 min kvar av matchen tog Höjden time-out i hopp om förändring. KSK svarade dock med att falla hemåt med laget för att bevaka sin ledning vilket lyckades bra. Höjden fick ett reduceringsmål till slut, men med ca 5 min kvar av matchen bara så lyckades de inte kommma ikapp och KSK stod som vinnare med 1-3.

I KSK blev det Filip Schutzer i målet samt mig själv Jonas Hermansson som libero som assisterande coach Jocke Lantz vill framhäva med extra plus för sina insatser. Härnäst väntar BK Slottshov på lördag kl. 13.00 hemma på Skarpe Nord.

Uppdaterad: 08 JAN 2016 11:31 Skribent: Jonas Hermansson

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: kungalvssk1929@gmail...

Se all info