Hoppa till sidans innehåll

Torups BK - KSK A


KSK lyckades på lördagen knipa en ny seger nere i Oskarström. Denna gång var det Torups BK som till slut fick se sig besegrade efter att vår kära Larsa petat in 1-2 målet i 80:e minuten.

 

Det blev en jämn kamp på Oskarströms IP mellan Torup och KSK A där båda lagen kämpade på bra hela matchen igenom. Under första halvleken skapades dock skapades inga farligare målchanser från något av lagen. KSK spelade mestadels bollen längs isen medans Torup försökte tränga igenom med långpass längs sargerna eller med lyror. Detta gav dock ingen utdelning eftersom KSK höll ihop försvarspelet bra och skänkte inte heller några större ytor för avslut. KSK lyckades sätta 0-1 efter ca 20 minuters spel vilket stod sig till halvtid.

I andra halvlek var matchbilden ganska lik första halvlek. Båda lagen slet på bra för att komma till bra lägen men KSK fick inte riktigt till anfallsspelet. Däremot fanns det en trygghet och säkerhet i KSA idag när vi hade bollen inom laget vilket gjorde att vi höll undan Torup på ett bra sätt. I 70:e minuten var det dock dags för Torup att spräcka nollan vilket man gjorde via en snygg genomskärare som ledde till att KSK försvaret blev förbispelat och kvitteringen var ett faktum.

Detta gjorde att hemmalaget taggade till ytterligare och ökade på pressen med främst långtgående lyror. KSK lyckades dock bra med att hålla undan och i 80:e minuten tråcklade Lars-Åke Berg sig igenom Torup försvaret och kunde men en enhandsfattning peta in ett nytt ledningsmål. 1-2 höll sig sedan återstående matchtid och ännu en skön seger i Oskarström va bärgad.

Härnäst väntar ännu en bortamatch mot Frillesås/Sunvära söndagen 4 januari för att sedan ta emot Mölndals BK på Skarpe Nord fredagen 9 januari. 

Uppdaterad: 08 JAN 2016 11:27 Skribent: Jonas Hermansson

Följ KSK på facebook:
FB

Länk till KSKs webshop:KSKs sponsorer

Skyltverkstan


 Truckpoolen

Hyrservice i Kungälv

Hurtigs  

a-hus

 

Som familj till KSK-medlem kan du stötta KSK med 1000kr genom att köpa din bil hos Bilab.

Hurtigs EL

JAel

85_0632_01_4c1

Postadress:
Kungälvs SK - Bandy
c/o Runo Höjer, Slånbärsvägen 11
44242 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0739029425
E-post: kungalvssk1929@gmail...

Se all info